| Yasemin'e en güzel şiir yazan | |
|
+3~~Tıl$ImLı ߣߣk~~ yaseminci_41 ~~HEPHEPSİ*CEMRE~~ 7 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
~~HEPHEPSİ*CEMRE~~ ~~Oo.AdMiN.oO~~
| Konu: Yasemin'e en güzel şiir yazan Paz Ekim 21, 2007 11:00 am | |
| Evet yasemine yazılan şiirleri buraya koyun yarışma başlıyor..
Ödüller:
5 tane yarışmayı kazananın üstünde adı olduğu wall paper 10 tane de üstünde onun ismi olduğu hareketsiz grup hepsi resmi..
Yarışma 5 Aralık ta bitiyor.Zamanınız baya var.Elinize bir kağıt ve kalem alıp bir kağıda yazın sonra da bilgisyara ve gönderin yarışmaya katılın!
katılım koşulları:
ad soyad: yaş:
evet yarışmamız başlamış bulunuyor..
En son tarafından Cuma Ara. 21, 2007 5:22 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
eren_yos Misafir
| Konu: Geri: Yasemin'e en güzel şiir yazan Paz Ekim 21, 2007 11:12 am | |
| katılım koşulları:(anlamadım)
ad soyad:beyza akkaya yaş:12 Yapraklar kadar hafif Aşk kadar ince Sen seviyorum işte En sevdiğim yasemin Meleğim,aşkım göz bebeğim İnce ruhlu meleğim Ne kadar söz döksem yetmez
Seni çok ama çok seviyorum Elim kolum bağlı Ne yapacağım o olmazsa İyilik meleği o her zaman yanında olur
Sana aşkımı sölemek için En sevdiğimi seni sölesem Ve de en büyüğü ona sarılsam İşte o bana yeter Yeterde artar O dünyadaki melek Ruhumdaki canlı melek Umrumdamı sanırsın Maskara olmak elaleme İMZA BEYZA bitane daha
Aşkım bu şiiri sana yaıyorum, Şarkılardan çaldım seni ben, Koca zamanlardan aldım seni. Isındım senle beraber, Masanın yanında, Aaşkımla beraber.
Yasemin bi tanecik gülüm O kadar özemişimki, Seni nerde görsem Hemen atlarım üzerine Yanaklarından öperim Minik gülüm aşk çiçeğim, Elinden tuttum mutlu oldum
Bak bana hiç üzüldümmü? İnce huylu birisin aşkım biliyorum Taa kar taneciği kadar hafifsin Aşkım bebeğim gülümsün Ne kadar boş zamalarımda olmasa Emin ol ben yine seni düşünürü Cicim bebeğim, İncilme ağlama Kırmızı yanaklarına yazık olur
Gel buraya güllerin içinden Üzülmeden büzülmeden Lale tenli gül kokulu sen, Ümidim sensin Musun delerya bende sorim Eee şu soruyu biliyormusun? kalbimin acısını seni özlemekten :korkut&yoshy: |
|
| |
yaseminci_41 *-._.-*-._YeNi ÜyE_.-*-._.-*
| Konu: Geri: Yasemin'e en güzel şiir yazan Paz Ekim 21, 2007 11:26 am | |
| ya güneş olsan akşam üstü kay bolsan ay olsan derdimi korkumu anlatsam seni seviyorum diyen kalpte gizli yüreği çıkarsam atsam emin gecelerin rüzgarı olsan melek yüzlü karanlık gecem olsan insan yüzüne bakamaz meleğim ne insan dinlemez sözünü nede insan anlar özünü
belki derdimi anlatamam en korktugum şeyi seni kaybetmeyi göze alamam ne kadar istesemde bu yapamam gelmeni beklesemde gözlerimin yaşını anlayamam inan bunları sana söylemek istesemde yapamam seni seviyorum desem de bunu anlatamam unut desem kalbime SENİ ASLA VE ASLA UNUTAMAM!!!!
Ad Soyad:Bengisu KIZILKAYA Yaş:12
Baş harflerinden yasemin ve bengisu çıkıyo ASLA VE ASLA ALINTI DEĞİLDİR KENDİ İMALATIMDIR
En son tarafından Paz Ekim 21, 2007 11:46 am tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
| |
| Konu: Geri: Yasemin'e en güzel şiir yazan Paz Ekim 21, 2007 11:42 am | |
| ayy duygulandırıyosunuz beni yaa :( :( :( :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cheers: | |
|
| |
eren_yos Misafir
| Konu: Geri: Yasemin'e en güzel şiir yazan Paz Ekim 21, 2007 12:16 pm | |
| aşkıma şiir yapmıcazda kime yapcazzz |
|
| |
yaseminci_41 *-._.-*-._YeNi ÜyE_.-*-._.-*
| Konu: Geri: Yasemin'e en güzel şiir yazan Paz Ekim 21, 2007 12:18 pm | |
| | |
|
| |
eren_yos Misafir
| Konu: Geri: Yasemin'e en güzel şiir yazan Paz Ekim 21, 2007 12:31 pm | |
| |
|
| |
~~Tıl$ImLı ߣߣk~~ ~~Oo.AdMiN.oO~~
| Konu: Geri: Yasemin'e en güzel şiir yazan Paz Ekim 21, 2007 4:24 pm | |
| fazla ifade kullanmak yasak sölemiştimmmm | |
|
| |
eren_yos Misafir
| Konu: Geri: Yasemin'e en güzel şiir yazan Salı Ekim 23, 2007 3:30 pm | |
| ya unutmuşummmm söz daha yapmam |
|
| |
YoShY-mania *-._.-*-._MoD._.-*-._.-*
| Konu: Geri: Yasemin'e en güzel şiir yazan C.tesi Kas. 03, 2007 1:05 pm | |
| Yaseminim kızıl dilberim O güzellik kimde var mor meleğim Seni sevmeyen ölsün Yaseminim =) Hayaldin benim için herzaman Yaşama sevincim oldun zamanla Melek yüzlüm bitenem benim güzel YOSHYM
Ad:Gözde Yaş:13.5 | |
|
| |
| Konu: Geri: Yasemin'e en güzel şiir yazan C.tesi Kas. 03, 2007 5:42 pm | |
| kız bide yazamam diyodun şiir bi güzel yazmışınnn.. | |
|
| |
erencigirl *-._.-*-._YeNi ÜyE_.-*-._.-*
| Konu: Geri: Yasemin'e en güzel şiir yazan Cuma Kas. 09, 2007 2:14 pm | |
| yaseminim
görebilseydim seni tutabilseydim ellerini bakabilseydim gözlerine ya da hepsini boş geç yüzünün bir tebessümü bile yeterdi yoshyim :'): | |
|
| |
erencigirl *-._.-*-._YeNi ÜyE_.-*-._.-*
| Konu: Geri: Yasemin'e en güzel şiir yazan Cuma Kas. 09, 2007 2:15 pm | |
| ad:şevval yaş:11 | |
|
| |
JaSmİnE AnD HüLyA *-._.-*-._MoD._.-*-._.-*
| Konu: Geri: Yasemin'e en güzel şiir yazan Ptsi Ara. 10, 2007 1:28 pm | |
| Benim bitanemsin sen Een büyük aşkımsın sen Bböyle güsellik yoktur kimsede En güsel kızdır yasemin Güsel ne kelime sanki bir melek İnsana huzur veriyor Meleğim
Yasemin Aşkımsın herşeyim Seni ne kadar sefdimi bi ben bilir bide allah Eğer bi gün olurda senden ayrılırsam Mahvolurum ben mahvolurum İnandım sana sefdim seni Neşeli güler yüzlü meleim ad:hülya yaş:11(şiirim çok kötü oldu ilk defa yasemine yasdım ) | |
|
| |
cansel *-._.-*-._iLgiLi ÜyE_.-*-._.-*
| Konu: Geri: Yasemin'e en güzel şiir yazan Perş. Mayıs 15, 2008 7:00 pm | |
| MOR KRALİÇEM morlar içinde büyüdün sen bu dünyada o yüzden bu kadar güzelsin morların kraliçesi
sen sevilmezmisin bu güzel yüzünle eğer bir deli olsaydım yine seni bulurdum
bu şekerliğin beni birgün öldürecek bu güzelliğin beni birgün deli edecek
seni sevmeyeni orada boğarım bu güzeli kim sevmezki sevmiyeni görmeyim
güzelliğin yakıyor bu dünyayı hasta ediyor insanı morların kraliçesi SENİ SEVİYORUM.....
ad soyad:cansel kip yaş:13 | |
|
| |
| Yasemin'e en güzel şiir yazan | |
|